De Rongdiangroep werd toegekend de demonstratiebasis van openbaar welzijnsprojecten van de „Nationale Fitness en Vitaliteitsreeks van het Pleinsporten van China“ Grote

March 14, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over De Rongdiangroep werd toegekend de demonstratiebasis van openbaar welzijnsprojecten van de „Nationale Fitness en Vitaliteitsreeks van het Pleinsporten van China“ Grote

 

Op 16 Februari, Rongdian-werd de Groep toegekend de demonstratiebasis van het openbaar welzijnsproject van de „Nationale Fitness en Vitaliteitsreeks van het Pleinsporten van China“ Grote.

Qu Zhidong, algemene adviseur van de Vitaliteitsreeks van het Pleinsporten van China van 2023 de „Nationale Fitness en“ Grote, vroegere afgevaardigdesecretaresse van het Partijcomité van het Algemene Beleid van de Staat van Sporten, en ondeugd - de voorzitter van de Bejaarde de Sportenvereniging van China, Han Qiaosheng, de belangrijkste persambtenaar en de beeldambassadeur van de organiserende commissie, Lin Wei, directeur van het bureau en voorzitter van de Quadrillefitness Sportenvereniging, Liang Xinquan, secretaris-generaal van het uitvoerende comité, Deng Hailong, uitvoerende secretaris-generaal van het uitvoerende comité, en andere leiders bezocht Rongdian-Groep. President Xia Junsheng, Ondervoorzitter Ma Rui, Ondervoorzitter Song Yuefeng, Ondervoorzitter Li Bin, Ondervoorzitter Zuo Fei ontving warm Voorzitter Qu en zijn gevolg, en leidde grondige discussies op nationale geschiktheid.

Bij de toekenningsceremonie, gecombineerd met zoetklinkende melodieën, brachten twee dansteams in Hefei quadrilleprestaties, die gezonde vitaliteit en zelfvertrouwencharme tonen.

Voorzitter Qu herzag de ontwikkeling van de de sportenindustrie van China en benadrukte dat de gezondheid de aandacht van iedereen vergt, en de nationale geschiktheid moet nationale geschiktheidscampagnes en hoofdmensen wijd uitvoeren om actief aan het versterken van hun gezondheid deel te nemen. Nationale geschiktheid, vitaliteit China, begin met me.

De belangrijkste Persambtenaar Han Qiao Shengzan voerde de positieve geest van de leden van de dansgroep uit, die de kenmerken van vrouwen in de nieuwe era toont, die zeer besmettelijk is. De het huistoestellen van de Rongdiangroep kunnen als goede helpers, bevrijdende huisvrouwen en brengend geluk aan meer families worden gebruikt.

M. Xia zei dat dynamisch China nationale geschiktheid nodig heeft, en Rongdian-de werknemers zullen ook het initiatief om aan nationale geschiktheid nemen deel te nemen, en uitdrukten hun positie ter plekke om het Rongdian-quadrilleteam te vestigen. De Rongdiangroep zal het bereik Application van huistoestellen blijven uitbreiden en meer gezondheidsproducten ontwikkelen.

Bij het verdere symposium, introduceerde Voorzitter Lin de verreikende betekenis en praktische betekenis van de „Nationale Fitness en Vitaliteitsreeks van het Pleinsporten van China“ Grote, en drukte zijn hoop dat door uit de lancering van de gebeurtenis, 10 miljoen leden zullen worden geabsorbeerd en 100 miljoen families zullen binnen drie jaar worden beïnvloed.

M. Xia introduceerde in detail de industriële ontwikkelings en bedrijfslay-out van Rongdian-Groep, die zich op de ontwikkeling van Hefei-Basis rond R&D en productie, op de markt brengend centrum, vijf belangrijke e-commerce en Internet-industrieterreinen concentreren. Trillend China wenst ook bedrijven om voor hun backbone op te komen. M. Xia zei dat de zilveren economische die markt door quadrille wordt vertegenwoordigd groot potentieel heeft, en de commerciële middelen van Rongdian-Groep kunnen met de gebeurtenis worden gecombineerd om de pijnpunten van de behoeften van deze mensen te begrijpen, nauwkeurig producten ontwikkelen, en verder de Rongdian-gezondheidsindustrie bevorderen.

Voorzitter Qu zei dat de ondernemingen een geconcentreerde belichaming van de productiecapaciteit van het land zijn, en de huistoestellen zijn nauw verbonden met duizenden huishoudens. Bevestig de verwezenlijkingen van Rongdian in de loop van de jaren van innovatie en ontwikkeling. Men hoopt dat deze gebeurtenis een symbool na de epidemie worden, het kan bevorderen aan het gehele land, en de ontwikkeling van nationale geschiktheid bevorderen.

De belangrijkste Persambtenaar Han Qiaosheng drukte de hoop dat Rongdian- uitde Groep zijn meningen zou openen en geschikte die producten ontwikkelen zou op de behoeften van quadrillegroepen worden gebaseerd.

Na het symposium, bezochten Voorzitter Qu en zijn die gevolg, door M. Zuo wordt begeleid, het de Industriecentrum van 3U van de Groep Slim Ecologisch, Live Broadcast Base, het Centrum van de E-commerce Openbare Dienst, en 3U-het Centrum van de Smart Homeervaring, om de kenmerkende industriële ecologie en het krachtige intelligente productieniveau van Rongdian-Groep te ervaren.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. WELL XU
Tel. : 15357936088
Fax : 86-551-62529229
Resterend aantal tekens(20/3000)