De Rongdiangroep, Tencent-de Wolk en Tencent-de Conferentie van de Smart Homebevordering werden gehouden

March 14, 2023

Het gemeenschappelijke optreden om consumptie met de goederen van Guangdong te bevorderen en de 31ste Markt van het het Huistoestel van China werden gehouden in Zhongshan Huangpu vanaf 6 tot 8 Maart. Op de ochtend van 7 Maart, werd de slimme die conferentie van de huisbevordering, door Zhongshan Municipal Dienst van de Industrie en Informatietechnologie en de Gemeentelijke die Dienst van Zhongshan van Handel wordt ontvangen, en door Huangpu Town de Overheid van Mensen, Dongfeng-de Overheid van Stadsmensen, Nantou-de Overheid van Stadsmensen, Rongdian-Groep Co. en van Tencent wordt ondernomen Cloud Computing (Peking), Ltd, gehouden in Rongdian-Groep (Zhongshan) 3U Ecologisch Industrieterrein.

IMG_256

 

IMG_257

 

Deze bevorderingsvergadering is gebaseerd op van de de Goederenbevordering van Guangdong de Consumptie Gemeenschappelijk Optreden en de 31ste van het het Huistoestel van China Eerlijke het sub-trefpuntactiviteiten. De conferentie werd geleid door off-line vergadering + online leeft uitzending, en de deelnemers kwamen uit het hele land uit vertegenwoordigers van de ondernemingen en de handelaars van het huistoestel, evenals nodigden speciaal vertegenwoordigers van de overheid uit.

IMG_258

laatste bedrijfsnieuws over De Rongdiangroep, Tencent-de Wolk en Tencent-de Conferentie van de Smart Homebevordering werden gehouden  3

 

Zhang Jianquan, afgevaardigdeburgemeester van Huangpu-Stad, Zhongshan-Stad, Lin Bo, commerciële directeur van Tencent-de het Toestellenindustrie van het Wolkenhuis, Gan Zhiwei, productdirecteur van Tencent-Wolk Tencent Lianlian, Zhong Yu, hoofd van Tencent-de ecologische samenwerking van Wolkentencent Lianlian, Liu Dong, hogere architect van Tencent-de het toestellenindustrie van het Wolkenhuis, Hou Junming, ondervoorzitter van Rongdian-Groep en algemene manager van het Bedrijf van Guangdong, Zhang Junlong, algemene manager van Rongdian-de leveringsketen de Groep, Qian Zhu, op de markt brengende directeur van Rongdian-de Slimme Selectie van 3U de Groep, en andere overheid en ondernemingsleiders woonde de bevorderingsvergadering bij.

IMG_263

 

IMG_264

 

Zhang Jianquan, afgevaardigdeburgemeester van Huangpu-Stad, Zhongshan-Stad, leverde een toespraak op de vergadering, en Zhang zei dat onder de achtergrond van de krachtige ontwikkeling van het land van digitale economie en Internet-technologie, de slimme huisindustrie bredere ontwikkelingskansen heeft ingeluid. Men hoopt dat de relevante ondernemingen transformatie en bevordering kunnen versnellen, de kans van slimme huisontwikkeling met beide handen aangrijpen, uitwisselingen en samenwerking verdiepen, en krachtig de toepassing van slim huis bevorderen, en de overheid zal de ontwikkeling van krachtig de verwante slimme industrieën blijven steunen om ondernemingen in de slimme huisindustrie te helpen wordt groter en sterker.

IMG_265

 

IMG_266

 

Zich concentreert op Tencent-Wolk, introduceerde Liu Dong, hogere architect van de industrie van het huistoestel van Tencent-Wolk, de rol die Tencent-de Wolk in de industrie van het huistoestel kan spelen. Gan Zhiwei, Hoofd van Tencent-de Producten van Wolkentencent Lianlian, verklaarde hoe Tencent-de de hulpondernemingen van Wolkentencent Lianlian volledig-scenario slimme ruimten bouwen en geheel-huisintelligentie realiseren.

IMG_267

 

IMG_268

 

Qian Zhu, op de markt brengende directeur van het Slimme de Selectieministerie van 3U van Rongdian-Groep, introduceerde de specifieke situatie van slim huis en deelde de ontwikkeling van Tencent-het slimme huis van Wolkentencent Lianlian van Rongdian-Groep. Fang Zhiwei, op de markt brengende directeur van PalmTouch-Technologie van Rongdian-Groep, introduceerde de relevante situatie van PalmTouch-Technologie om de middelen van diverse platforms open te stellen, en deelde hoe te om een plan voor ondernemingen tot stand te brengen om de privé ventilators van het domeinverkeer te bouwen.

IMG_269

 

IMG_270

 

De atmosfeer bij de vergaderingsplaats was warm, en de deelnemers registreerden zorgvuldig de relevante belangrijkste inhoud.

IMG_271

 

Na de vergadering, namen de gasten een groepsfoto.

IMG_272

 

De bouw van een Ecologie en het Delen van de Groep & Tencent-Wolk Tencent van Ecologierongdian bevorderen samen onophoudelijk de Grote Ontwikkeling van de Smart Homeindustrie!

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. WELL XU
Tel. : 15357936088
Fax : 86-551-62529229
Resterend aantal tekens(20/3000)