Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

De Rongdiangroep werd opgezet in 2004.

Hefei Amos Electric Co., Ltd.

Hefei Amos Electric Co., Ltd.

De Rongdiangroep heeft dozens ondernemingen, het belangrijkst waarvan is: Klein de Huishoudapparatenco. van Hefeirongshida, Ltd, Hefei Amos Electric Co. , Ltd, Intelligent de Technologieco. van Hefei Guode, Ltd, Elektrisch het Toestellenco. van Zhongshan Rongde, Ltd, Industrieel Co. van Guangdong Xiaowusong, Ltd etc.

Hefei Amos Electric Co., Ltd.

 

Het is een privé groepsonderneming met de sterkte van een professioneel Ministerie van onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, technieken, verkoop, en de dienst. Het werkt op zeven gebieden: slimme toestellen, robots, slimme huizen, high-end landbouw en nevenactiviteitproducten, de Universitaire, financiële investering van Rongdian en het Ecologische Industrieterrein van Internet; Onder hen, zijn Er 4760 werknemers, met inbegrip van 305 midden en hoogste leidingpersoneel en technisch personeel. In 2022, bereikte Rongdian verkoop van 2000 miljoen Yuans. Onder hen, werden 100 miljoen Yuans uitgevoerd.

Hefei Amos Electric Co., Ltd.Hefei Amos Electric Co., Ltd.Hefei Amos Electric Co., Ltd.Hefei Amos Electric Co., Ltd.

De Rongdiangroep heeft opeenvolgend vele nationale en provinciale eer, zoals Nationale High-tech Onderneming, de Nationale Onderneming van de E-commercedemonstratie, de Nationale Basis van de E-commercedemonstratie, Nationale Productieinnovatie en het Platform van de Ondernemerschapsincubatie, de Nationale Wereld van de Sterverwezenlijking, het Provinciale Centrum van de Ondernemingstechnologie, het Industriële Ontwerpcentrum van Anhui, enz. gewonnen.

Hefei Amos Electric Co., Ltd.

(De Nationale Basis van de E-commercedemonstratie)

Hefei Amos Electric Co., Ltd.

(Nationaal Proefdemonstration project voor Ontwikkeling van Big Data-Industrie)

Hefei Amos Electric Co., Ltd.

(De Wereld Sterverwezenlijking van de Op nationaal niveau)

Hefei Amos Electric Co., Ltd.

(De Nationale Onderneming van de E-commercedemonstratie)

Hefei Amos Electric Co., Ltd.

(Proefdemonstration project van de Productie van Dubbel Innovatieplatform in 2019)

Hefei Amos Electric Co., Ltd.

(Nationale High-tech Onderneming)

Hefei Amos Electric Co., Ltd.

(Nationale Digitale Commerciële Onderneming)

Hefei Amos Electric Co., Ltd.

(Van de de E-commerceintegriteit van China de Demonstratieeenheid)

 

Geschiedenis

De Rongdiangroep werd opgericht in 1993, met 29 jaar van zich geschiedenis en het specialiseren op het gebied van huishoudapparaten, bereikend de beste die kwaliteit op wetenschap en technologie wordt gebaseerd.

 

in 2004, Klein het Toestellenco. van Royalstar, werd Ltd gevestigd, en in hetzelfde jaar, Royalstar-Airconditioningsco., werd Ltd gevestigd.

 

In 2007, werd de Basis van Zhongshan Guangdong voltooid en werd gezet in productie, en werden de eerste ceramische ketel van China en de eerste gezondheidszorgketel ontwikkeld.

 

In 2008, geheel-Gefinancierd de introductie van Amerikaanse Amos en gevestigde Shenzhen Amos Electric Co. , Ltd en Hefei Amos Electric Co. , Ltd.

 

In 2009, Rongdian-is de Giften het eerste merk van praktische giften in China geworden; in hetzelfde jaar, vertegenwoordigde het 19,6% van de inzameling van China Mobile en werd het eerste merk van de jaarlijkse inzameling.

 

In 2011, Rongdian-werd de Groep opgezet en werd de Industriële Basis van Feidong gezet in gebruik.

 

In 2012, was het Gastheermerk geboren, opmakend de digitale intelligente industrie, en ingaand het gebied van robots.

 

In 2014, bereikte strategische samenwerking met Walt Disney om kleine het huistoestellen van Disney gezamenlijk te ontwikkelen.

 

In 2016 het eco-Industriële Park, van China (Feidong) Internet geopend, met succes realiserend Internet-transformatie.

 

Vanaf 2019 tot 2022, op basis van samenwerking met binnenlandse ontwerpinstellingen zoals de V.S., Korea, Frankrijk, Japan, Taiwan, Mexico, en Hong Kong, Rongdian-vestigde de Groep ontwerpcentra overzee.

Dienst

Vrije Steekproefsteun

 

Wij bieden 12 uren van snelle pre-sales reactie en het vrije adviseren aan. Om het even welk soort gespecialiseerde rug is toegankelijk voor gebruikers. De vrije & Test die is beschikbaar maken testen. Wij bieden het vooruitgaan van regelingsplannen aan alle handelaars en cliënten aan.

 

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie

 
Keur geavanceerd het testen materiaal, zoals goed: de meter van de lasermacht, laser het testen machine, CNC high-precision verwerkingsmachine, 3D metende machine, Perfecte Laseropstelling een volledig & strikt systeem voor kwaliteitscontrole, dat de uitstekende kwaliteit van onze machines verzekert.
 
 

1-7 dagen Snelle Levering

 
Wij hebben massaproduktie en voorraad & voorbereide producten, bieden wij 5-7 dagen snelle levertijd aan. Voor enorme hoeveelheid en buitengewone noodzaak, zijn wij gaande uitwisseling u als behoefteklant en om uw lading te leveren begin binnen met tijd.

 

 

de Dienst van 24 urennaverkoop

 
Vrij verzeker reparatie: vrij reparatievoordeel amid de periode van de kwaliteitswaarborg en zinnige last voor sparen delen en omhoog het houden van voordeel na de periode van de kwaliteitswaarborg. Wij gaan nooit aan uitsloten onze plichten op punt tekorten bezaten.
 
Antwoordende tijd: op het krijgen van het bericht van de gebruiker, waarborgen wij de naverkoop gespecialiseerde steun van 24 uur.
 
Vervangstukken: noodzakelijk sparen delen worden gegeven samen met punten aan klanten.
 
Telefoononderzoek: onze naverkoop groeperen zich zullen telefoneren de cliënt elke maand amid de waarborgperiode na bij de arbeidsvoorwaarde van de punten te nemen, en kwesties, op de kans weg te vinden en te ontrafelen essentieel dat.
Hefei Amos Electric Co., Ltd.
 

Ons Team

Het is een jong en hartstochtelijk team, is elke collega een partner
Wij creëren een werkende atmosfeer gelijkheid, vertrouwen, en enthousiasme
Wij bepleiten een gezonde, gelukkige, en positieve het werkhouding
Wij werken hard, werken samen en vorderen, gestadig en delen de vreugde van succes
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. WELL XU
Tel. : 15357936088
Fax : 86-551-62529229
Resterend aantal tekens(20/3000)